Μαθήματα προγραμματισμού και πληροφορικής πανελλαδικά

Μαθήματα προγραμματισμού και πληροφορικής: Καλώς ήρθατε – είμαι καθηγητής πληροφορικής με διδακτική εμπειρία πολλών ετών σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, IEK, σχολές πληροφορικής κλπ. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

 

Παράλληλα παραδίδω ON LINE ατομικά μαθήματα Πανελλαδικά με  χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση ή ιδιωτικά / ομαδικά μαθήματα στην Αττική.

Που..

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων πληροφορικής και προγραμματισμού για αρχάριους ή προχωρημένους, Αττική ή Πανελλαδικά με ON LINE μαθήματα με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων, ειδικά για μαθήματα από απόσταση.

Φοιτητές, σπουδαστές, ιδιώτες, επαγγελματίες, ή επιχειρήσεις για όλες τις ηλικίες.

Τι..

Ατομικά ή ομαδικά μαθήματα και εντατικά σεμινάρια εξειδίκευσης.

Υπηρεσίες και εφαρμογές πληροφορικής: Ιστοσελίδες, E-commerce, Social Media Marketing, SEO expert, Φιλοξενία ιστοσελίδων κλπ.

Ειδικές custom εφαρμογές πληροφορικής Πανελλαδικά.

Πως..

Διαδραστικά σε πραγματικό χρόνο μαζί μου.

Τα on line μαθήματα συνοδεύονται με εκπληκτικό support με εργασίες και θεωρία σε ένα account panel με forum , chat, social media, κείμενα, φωτογραφίες, video και βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών εγγράφων

Programming / Γλώσσες προγραμματισμού

Java ⦁ Python ⦁ C++ ⦁ Ruby ⦁ Eiffel ⦁ R ⦁ C# ⦁ Objective C ⦁ Matlab ⦁ Visual Basic ⦁ Visual C ⦁ Visual C#, ⦁ VBA ⦁ VBScript ⦁ HTML ⦁ HTML5 ⦁ CSS ⦁ CSS3 ⦁ XML ⦁ SQL ⦁ PHP ⦁ Javascript ⦁ jQuery ⦁ Angular ⦁ Vue ⦁ React ⦁ C ⦁ Basic ⦁ Pascal ⦁ Arduino C ⦁ Modula ⦁ Modula2 ⦁ Lingo ⦁ Action Script.

Understanding / Τομείς πληροφορικής

Σειριακό &, Αντικειμενοστραφή προγραμματισμό ⦁ Search Engine Optimization SEO ⦁ Τεχνητή Ευφυΐα και Machine Learning ⦁ Social Media Χρήση & Marketing ⦁ Blogging ⦁ Web Design ⦁ Web Development ⦁ Desktop Development ⦁ Google Maps ⦁ Frameworks & Libraries ⦁ Εφαρμογές για κινητά iOS / Android ⦁ Score mastering ⦁ Χρήση υπολογιστή και λειτουργικών συστημάτων: Windows 7/8/10, Linux.

Learning / Εφαρμογές Πληροφορικής

CMS: WordPress - Drupal - Joomla - Magento ⦁ ECDL, KEYCERT μαθήματα προετοιμασίας ⦁ Video / Sound / 3D εφαρμογές ⦁ Multimedia εφαρμογές ⦁ ADOBE: Director ⦁ Dreamweaver ⦁ Photoshop ⦁ Indesign ⦁ Premiere ⦁ After effects ⦁ MICROSOFT: Word ⦁ Excel ⦁ Powerpoint ⦁ Access ⦁ Project.

Fast Pace / Σεμινάρια εξειδικευμένης ύλης

Σεμινάρια εξειδικευμένης ύλης και εντατικής εκπαίδευσης ⦁ Ατομικά ή Ομαδικά μέχρι 30 άτομα, σε πραγματικό χρόνο με υποστήριξη σε σύγχρονη εξειδικευμένη on line πλατφόρμα για άνεση στην διαδραστικότητα και επικοινωνία.

Γιατί μαθήματα πληροφορικής ON LINE;

Τα on line μαθήματα είναι διαδραστικά, δηλαδή γίνονται LIVE συνήθως 2 ωρών κάθε συνεδρία, που ο ενδιαφερόμενος / ενδιαφερόμενη μπορεί να συμμετέχει όποτε βολεύει η ώρα και η ημέρα σε κοινή συνεννόηση μαζί μου. Στην αρχή κάθε μαθήματος γίνεται μια σύντομη επανάληψη του προηγούμενου και στο τέλος κάθε μαθήματος γίνεται μια ανασκόπηση των θεμάτων που αναπτύχθηκαν.

Τα on line μαθήματα συνοδεύονται με εκπληκτικό support με εργασίες και θεωρία σε ένα account panel με forum , chat, social media, κείμενα, φωτογραφίες, video και βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών εγγράφων που μπορεί ο εκπαιδευόμενος να κατεβάσει και να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο για τα μάθημα που επέλεξε.

Σίγουρα το αντικείμενο της εκπαίδευσης πληροφορικής ή προγραμματισμού βολεύει ιδιαίτερα στα on line μαθήματα, εφόσον σκοπός και στόχος του μαθήματος, τόσο του εκπαιδευτή όσο και του εκπαιδευόμενου, είναι η από κοινού παρακολούθηση της οθόνης κατά την εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο και η διαδραστική εργασία σε αυτή.

 

Αυτό πετυχαίνεται με χρήση ειδικών προγραμμάτων και εργαλείων ειδικά για τον σκοπό αυτό. Είναι το τελευταίο trend αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και σίγουρα όλοι θα έχετε ακούσει κάποιες από τις διάσημες ιστοσελίδες εξωτερικού που κάνουν τέτοια μαθήματα.

 

Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες διευκρινήσεις.

Τα on line μαθήματα είναι διαδραστικά

σχόλια από εκπαιδευόμενους

Αρχικά εξαιρετικός άνθρωπος και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Πολύ καλός καθηγητής αν έχεις όρεξη να γνωρίσεις και να μπεις στον κόσμο του προγραμματισμού μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Ειλικρινά ότι μάθημα και να κάνει κάποιος μετράει το κάθε λεπτό γιατί ο δάσκαλος έχει όρεξη και διάθεση να σε βάλει σε αυτόν τον κόσμο που λέγεται προγραμματισμός!
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Πέτρος Π.
Προγραμματιστής
Εξαιρετικός καθηγητής με απίστευτες γνώσεις, φοβερή μεταδοτικότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια! Τα πέντε αστέρια είναι πραγματικά λίγα!
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Εύα Μ.
Διευθύντρια
Κερδίζει το σεβασμό όλων όσων παρακολουθούν το μάθημά του. Το μάθημά του είναι πάντα ευχάριστο. Έχει πάρα πολλές γνώσεις και φοβερή μεταδοτικότητα. Έχει δομημένη σκέψη και υψηλή ευφυΐα πράγμα που τον καθιστά πολύ ικανό στην επίλυση προβλημάτων είτε αυτά αφορούν την επίλυση αλγορίθμων είτε τον ειρμό του μαθήματος.
Γιάννης Α.
Προγραμματιστής
Πολύ κάλος Δάσκαλος με ωραιες ιδέες αφήνοντας τους μαθητές να διαλέγουν θέματα που τους αρέσουν και μέσα απο αυτό να μαθαίνουν. Με υπομονή κάθεται πάνω απο κάθε έναν μαθητή σε οποίο πρόβλημα έχει, νομίζω ενα απο τα πιο θετικά πράγματα πανω σε εναν καθηγητή η υπομονή ..!! Με λιγα λογια ο Κ.Κωνσταντινος ειναι ενας πολυ καλος καθηγητης
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Νίκος Μ.
Σπουδαστής
Από τους καλύτερους καθηγητές που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ μεταδοτικός, παντα πρόθυμος να βοηθήσει και να λύσει κάθε σου απόρροια. Προσωπικά με κρατάει και δίνει στο μάθημα ενδιαφέρον.
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Δημήτρης Β.
Προγραμματιστής
εξαιρετικος ο κ. Κωνσταντινος!!! κατανοητος, υπομονετικος, μεταδοτικος! απεκτησα γνωσεις εξειδικευμένες σχετικα με το WordPress χωρις να εχω ιδιαιτερη σχεση με το αντικειμενο. Τον ευχαριστω πολύ για την υπομονή του.
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Χριστίνα Σ.
Φυσικοθεραπεύτρια
Κρατωντας εξαιρετικη ισορροπια μεταξυ των ιδιοτητων καθηγητης και φιλος, εμπνεει τους μαθητες του να δουλεψουν και να επενδυσουν στον εαυτο τους, δινοντας βαση σε οτι ειναι σημαντικο για το μελλον τους.
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Αργύρης Τ.
Προγραμματιστής
Εξαιρετικος καθηγητης! Πολυ καλο μαθημα! Μπορει να λυσει καθε απορια απο την πιο απλη μεχρι και την πιο συνθετη με τον τροπο του!
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Γιάννης Σ.
Σπουδαστής - Αθλητής
Εξαιρετική αλγοριθμική σκέψη, διευρυμένοι γνωσιακοί ορίζοντες σε θέματα εφαρμοσμένων τεχνολογιών εκτός διδακτικής ύλης, ξεχωριστή συμβουλευτική ικανότητα επαγγελματικού -και μη- προσανατολισμού...
csc.com.gr - μαθήματα πληροφορικής
Τόνια Τ.
Σπουδάστρια

** Ευχαριστώ θερμά τους παραπάνω αλλά και συνολικά όλους τους εκπαιδευόμενους, για τα θετικά τους σχόλια, από τα οποία μερικά τα ενσωμάτωσα εδώ, από την αντίστοιχη σελίδα μου στο facebook.

Microsoft & εκπαιδευτική εμπειρία

Ως μέλος της κοινότητας εκπαιδευτικών της Microsoft, έχω αποκομίσει τα παρακάτω badges, για κάθε εκπαιδευτική ενότητα που ολοκλήρωσα με επιτυχία:

Ατομικά ή ομαδικά μαθήματα.